NEDERLANDSE BAND OP UW FEEST? DAN MOET GUUS BOK VAN DE PARTIJ ZIJN.

Nederpopband boeken Delft

Guus Bok is een hele leuke Nederlandse band. Een show bestaat zowel uit bekende Nederlandstalige liedjes die iedereen direct meezingt als eigen hits. Een optreden met heel veel interactie en een hoog entertainmentgehalte. Guus Bok stond eerder in line-ups met o.a. Rowwen Heze, Nielson en Kensington, en verzorgde vele feesten. Zijn aanstekelijke liedjes worden gedraaid op de landelijke radio en sinds 2016 zijn Guus en zijn muzikanten de huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van FOX Sports. Dus wilt u een Nederlandse band boeken? Bel dan direct Guus Bok!

Guus Bok - Op Het Strand (Officiële Video)


De leukste Nederpopband voor uw feest
Een concert van de Guus Bok Liveband bevat de leukste Nederpopliedjes, gebracht op een originele manier. Zing mee met liedjes van Guus Meeuwis, De Dijk, Doe Maar of The Scene. Zowel muziek uit de goede oude tijd, als nieuwere liedjes en als u specifieke verzoeknummers heeft, kunt u dat altijd bij ons aangeven. We denken graag mee bij de invulling van de avond. De eerste set kan bijvoorbeeld wat rustiger, zodat iedereen de tweede set met de voetjes van de vloer kan. Deze gave Nederpopband boeken? Kijk op onze website voor de mogelijkheden of kom binnenkort eens kijken bij één van onze concerten.

De Guus Bok Liveband is bekend van TV
De Guus Bok Liveband is sinds 2016 op TV te zien als vaste huisband bij het programma ‘De Eretribune’ op FOX Sports. De band zorgt altijd voor een goede sfeer én de juiste Nederlandse muziek bij de uitzending. ‘Verbinden’ is iets waar de band altijd aandacht voor heeft: de juiste liedjes op het juiste moment. In Breda of Eindhoven speelt de band gerust een liedje extra van Guus Meeuwis, en in Friesland zingen ze zó het Friese volkslied, uit het hoofd. Kortom: deze professionele band past hun show aan aan uw publiek en uw wensen!

Valt uw evenement onder één van deze categorieën:

- Bedrijfsfeesten: Op zoek naar een enthousiaste, maar toch persoonlijke show waar uw collega’s nog lang over napraten? Bel Guus Bok en hij speelt gegarandeerd het dak eraf! Zo gaf hij onder andere shows voor SC Heerenveen, Codarts, Van Der Valk, FOX Sports, SteBru en De Beren.
- Studentenfeesten: Guus is jarenlang student geweest en weet dus precies hoe een studentenfeest moet zijn! Hij verzorgde eerder de opening van de Eurekaweek te Delft en trad onder andere op bij het Lustrum van R.S.V. Laurentius. Gegarandeerd succes.
- Tentfeesten: Samen met een enthousiast publiek een uur lang knallen. De Nederpop klassiekers, medley’s en eigen hits wisselen zich razendsnel af. De show rockt, is energiek, én leuk om te zien. De Guus Bok Liveband is een geweldige band voor een tentfeest!

Filmpjes zien van onze optredens? kijk bij 'boekingen' of stel direct je vraag!Meer weten? bel of mail ons of bekijk één van onze andere services

Band bedrijfsfeest Doetinchem
Band bedrijfsfeest Middelburg
Nederpopband boeken Almere
Nederpopband boeken Breda
Nederpopband boeken Emmen
Nederpopband boeken Harlingen
Nederpopband boeken Hoogezand
Nederpopband boeken Kralingen
Nederpopband boeken Tilburg
Nederpopband boeken ZaandamGuus Bok voordelen

Energiek
Energieke band
Bekend van TV
Maatwerk
Specialist in entertainment
Meezingers
Topmuzikanten
Huisband Fox Sports


Guus Bok

Met zijn band zet Guus Bok menig evenement op zijn kop. Zo stond Guus Bok eerder in de line-up met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Miss Montreal. Een concert van de Guus Bok Liveband bevat zowel eigen werk als de tofste Nederpop liedjes, gebracht op een gave wijze. Kijk rond op deze website om de muziek te luisteren, videos te bekijken, of contact op te nemen.

Onze band staat voor

Energiek, Meezingers, Nederlandstalig, Professioneel, Bekend van TV

Meer weten bel 06 414 743 81

Referenties


Arco, Journalist

"Een aanstekelijke mix van Nederlandstalige klassiekers en nummers die door Guus Bok zelf geschreven zijn. Stil blijven staan lukt niet!"


Marleen, bezoeker Libelle Zomerweek

"Verrassing van de dag voor mij....leuke vent met dito band en goed gevoel voor humor! Heerlijk!""


Nederpopband boeken Delft Nederpopband boeken DelftNederpopband boeken Delft Nederpopband boeken Delft