"EEN GEWELDIGE ENERGIEKE SHOW"

Guus Bok is een sympathieke rasentertainer die pas écht tot leven komt op het podium. Daar zet hij namelijk een energieke, sfeervolle show neer met Nederlandstalige liedjes. Te gek voor zowel jouw festival, studentenfeest, tentfeest, muziekcafé en/of bedrijfsfeest. Een optreden van artiest Guus Bok bestaat uit eigen liedjes en Nederpop die iedereen direct uit volle borst meezingt. Van Doe Maar tot Guus Meeuwis, één ding is zeker: stilstaan is uitgesloten. Guus Bok is zowel met band te boeken als solo. Mail, bel of stuur hieronder direct een bericht via Facebook.
"We hebben dankzij de Guus Bok Liveband een geweldig feest gehad, de dansvloer was continu gevuld met dansende mensen en de reacties waren zeer positief.... omgang met de bandleden was zeer positief en leuk....... Top band!!"

- Gert, dorpsfeest bij Ter Apel

"Verrassing van de dag voor mij....leuke vent met dito band en goed gevoel voor humor! Heerlijk!"

- Marleen, Libelle Zomerweek

"Wij - en heel veel collega's, misschien wel allemaal - vonden het een heel leuk feest en jullie een geweldige band met zoveel enthousiasme."

- SteBru, bedrijfsfeest

BAND

Guus Bok speelde eerder met zijn band op diverse festivals en in de line-up met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Miss Montreal.

SOLO

Guus Bok trad eerder op tijdens diverse studentenfeesten, evenementen en talloze muziekcafé's.

BOEKINGSBUREAUS

Wij werken regelmatig samen met diverse gerenommeerde boekingsbureau's. Als je al met hen in contact bent, dan kun je gerust zijn van de beste prijzen en neemt Team Guus Bok na overeenkomst contact met je op. Hieronder een selectie van onze goede contacten:"Guus Bok is één brok energie op het podium wat zich uit in een geweldig en energiek optreden."

- Toine Dirks, Twilight Entertainment

"De beoordelingen van de Guus Bok Liveband spreken voor zich :) "

- Bas, Evenses