NEDERLANDSTALIGE BAND OP UW FEEST? GUUS BOK HEEFT DE PERFECTE BAND VOOR U.

Nederlandstalige band boeken

De band van Guus Bok speelt superleuke Nederlandstalige muziek. Een show bestaat uit zowel Nederlandstalige liedjes die iedereen zo meezingt als aanstekelijke eigen liedjes. Het optreden is muzikaal gevarieerd, ‘retestrak’, en ook gewoon heel gezellig. Guus Bok stond eerder in de line-up met o.a. Miss Montreal, Racoon en Kensington. Daarbij gaf hij optredens op vele tentfeesten, bedrijfsfeesten en studentenfeesten. Op de landelijke radio zijn liedjes van Guus regelmatig te horen. Sinds 2016 is Guus Bok met zijn band de huisband van het televisieprogramma ‘De Eretribune’ van FoxSports.

Guus Bok - Deze Nacht Is Van Ons (Officiële Video)


Een super Nederlandstalige band voor uw evenement
Houdt u ook zo van Nederlandstalige muziek? Dan bent u bij Guus Bok aan het juiste adres. Met zijn Live Band zorgt hij voor een super sfeer waardoor iedereen het al snel naar zijn zin heeft. Zing mee met liedjes van De Dijk, Doe Maar, Guus Meeuwis en The Scene, dikwijls in een leuke medley of dansbare versie. Het is tevens mogelijk de band te boeken met blazers, waardoor het geheel nog opzwepender wordt. Guus Bok was eerder te zien bij Muziekfeest op het Plein, De Eretribune van FoxSports, Ment TV en De Kids Top 20. Kijk rustig rond op de website of neem direct contact met ons op!

Wekelijks te zien op TV
Sinds 2016 is de Guus Bok Liveband te zien als vaste huisband bij het programma De Eretribune, van FoxSports, kanaal 1. Als het publiek daar binnenloopt, zorgt de band al voor een goede sfeer. Daarbij is het voor de band een sport om juist díe Nederlandstalige liedjes te spelen die passen bij het publiek en de plek. In Limburg spelen ze gerust iets van Rowwen Heze, en in Den Haag zingt het publiek vol overgave ‘Oh Oh Den Haag’ mee. Op TV moet alles tot in de puntjes kloppen, en deze ervaring neemt de Guus Bok Liveband mee naar hun shows.

De Guus Bok Liveband is ideaal voor:
- Studentenfeesten: Guus is zelf jarenlang student geweest en sommige bandleden studeren nog steeds. Met de Nederlandstalige meezingers en eigen hits is dit optreden steevast een succes!
- Bedrijfsfeesten: Guus Bok zorgt altijd voor een goede en persoonlijke sfeer en de beste muziek van Nederlandse bodem. Indien gewenst kan de show worden aangevuld met een DJ voor en / of na het optreden.
- Tentfeesten: Guus trad o.a. eerder op tijdens tentfeest Veluwade en festivals Julianapop en CuliNesse. Bij voorkeur nemen we onze eigen monitorman mee.

Meer informatie over deze Nederlandstalige band? kijk bij 'boekingen' en neem direct contact met ons opMeer weten? neem gerust contact met ons op of bekijk één van onze andere services

Band bedrijfsfeest Arnhem
Band bedrijfsfeest Emmen
Band bedrijfsfeest Hoogeveen
Band bedrijfsfeest Hoogezand
Band bedrijfsfeest Rotterdam
Nederpopband boeken
Nederpopband boeken Amersfoort
Nederpopband boeken Doetinchem
Nederpopband boeken Leiden
Nederpopband boeken UtrechtGuus Bok voordelen

Huisband Fox Sports
Meezingers
Strakke Show
Specialist in entertainment
Energiek
Maatwerk
Topmuzikanten
Energieke band


Guus Bok

Met zijn band zet Guus Bok menig evenement op zijn kop. Zo stond Guus Bok eerder in de line-up met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Miss Montreal. Een concert van de Guus Bok Liveband bevat zowel eigen werk als de tofste Nederpop liedjes, gebracht op een gave wijze. Kijk rond op deze website om de muziek te luisteren, videos te bekijken, of contact op te nemen.

Onze band staat voor

Bekend van TV, Nederpop, Meezingers, Professioneel licht en geluid, Gezellig

Meer weten bel 06 414 743 81

Referenties


Marleen, bezoeker Libelle Zomerweek

"Verrassing van de dag voor mij....leuke vent met dito band en goed gevoel voor humor! Heerlijk!""


Arco, Journalist

"Een aanstekelijke mix van Nederlandstalige klassiekers en nummers die door Guus Bok zelf geschreven zijn. Stil blijven staan lukt niet!"


Nederlandstalige band boeken Nederlandstalige band boekenNederlandstalige band boeken Nederlandstalige band boeken