ZING JE MOERSTAAL

Zing Je Moerstaal met de Guus Bok Liveband is de leukste Nederlandstalige show! De energieke 7-koppige band, bekend van TV, brengt een bruisende mix van Nederlandstalige popmuziek die iedereen luidkeels laat meezingen. Duik in de sfeer met hits als ‘Brabant’ van Guus Meeuwis, beleef de rockvibes van ‘Stil In Mij’, dans op het ritme van ‘Schudden’, of waag je aan de polonaise op ‘Laat De Zon In Je Hart’. Deze muzikale show is een aaneenschakeling van verrassingen en zit boordevol onvergetelijke nummers van toen en nu.

De charismatische frontman Guus Bok is de ultieme gangmaker, waardoor de gezelligheid altijd gegarandeerd is. Als publiek word je al snel aangestoken om in je moerstaal mee te zingen! Kortom: 100% feestgarantie.


Geïnteresseerd? Mail of bel Geels Events!

De Guus Bok Liveband heeft jarenlang als huisband gespeeld op TV bij ‘De Eretribune’ van ESPN en is een graag geziene gast in zowel het live-circuit als in de media. Ze hebben het podium betreden vele tentfeesten zoals het Bloklandfeest tot festivals zoals Bruisend Ginneken en dorpsfeesten zoals de Middenbeemster Kermis. Met hun vaste crew aan licht- en geluidstechnici staan ze garant voor een professionele show.

Zing Je Moerstaal is niet alleen beschikbaar met de complete liveband, maar ook als een soloshow (in een compactere vorm). Informeer gerust naar de mogelijkheden."De interactie van deze topband met het publiek, van groot tot klein, zorgt voor een groot feest in onze evenementenhal. Wij boeken de Zing Je Moerstaal show daarom meermaals per seizoen."

- Patrick, De Krim Live

"We hebben dankzij de Guus Bok Liveband een geweldig feest gehad, de dansvloer was continu gevuld met dansende mensen en de reacties waren zeer positief.... omgang met de bandleden was zeer positief en leuk....... Top band!!"

- Gert, dorpsfeest bij Ter Apel

PRESSKIT & RIDER

Bekijk hier de presskit van de Zing Je Moerstaal show met de Guus Bok Liveband. Naast enkele persfoto’s vind je hier het Stageplan & de Rider voor de technici. In onze rider vindt u geen over-the-top-vragen, zoals een kom zonder bruine M&M's, of een kleedkamer met artistieke flair, maar gewoon normale wensen die passen bij een goede organisatie.