ZING JE MOERSTAAL

Zing Je Moerstaal met de Guus Bok Liveband is de leukste Nederlandstalige show. De 7-koppige band, bekend van TV, speelt feestelijke Nederlandstalige popmuziek die iedereen uit volle borst meezingt. Zing bijvoorbeeld mee met ‘Brabant’ van Guus Meeuwis, rock mee met ‘Stil In Mij’ van Van Dik Hout, dans mee met ‘Schudden’ van Def Rhymz of loop de polonaise op ‘Laat De Zon In Je Hart’ van Renée Schuurmans. Een muzikaal verrassende show bomvol hits. Daarnaast wordt er op een unieke manier interactie tussen de band en het publiek gecreëerd. Tijdens de show kan het publiek zich namelijk opgeven om mee te doen aan bepaalde showelementen, zoals de ‘Epic Rap Battle’ of de ‘Luidruchtige Luchtgitaar-solo’. Frontman Guus Bok is hierbij een echte gangmaker en zorgt altijd voor een gezellige sfeer. Kortom: 100% feestgarantie. De show, die steeds vernieuwd wordt, is perfect voor bedrijfsfeesten, pleinfeesten en tentfeesten.

Eén ding is zeker: stilstaan en stil blijven is uitgesloten. Zing Je Moerstaal is zowel met liveband te boeken als solo (in compactere vorm). Neem hier contact op met ons.


Geïnteresseerd? Mail, whatsapp of bel ons!


"We hebben dankzij de Guus Bok Liveband een geweldig feest gehad, de dansvloer was continu gevuld met dansende mensen en de reacties waren zeer positief.... omgang met de bandleden was zeer positief en leuk....... Top band!!"

- Gert, dorpsfeest bij Ter Apel

"De interactie van deze topband met het publiek zorgt voor een groot feest in de tent."

- Kees Commandeur, TwoTone