NL | EN

De eerste editie van het Tropicana Fest was geweldig! De volgende editie staat gepland voor 10, 11 en 12 september 2021!

Tickets

Reserveer hier je tickets! Registreren is gratis, waarbij je zelf betaalt wat je wil

Card image
Card image
Card image

Info

Bij het Tropicana Fest ontmoet kunst muziek en andersom. Een geweldig festival en toch oer-Rotterdams. En dit alles op een unieke en adembenemende locatie die nooit stilstaat: het voormalige Tropicana zwembad.

12 september: ‘art meets music’ (3 timeslots). Kunstwerken en installaties van Rotterdamse kunstenaars geselecteerd door Stichting Pottage, gecombineerd met een muzikaal optreden van een Rotterdamse act en housemuziek van DJ Sifu Wu. Binnen het tijdsslot kun je zelf bepalen wanneer je komt en gaat. Haal lekker een drankje aan onze bar terwijl je geniet van de kunst, muziek en de omgeving.

13 september: ‘music meets art’ (2 timeslots). Twee concerten van de Guus Bok Liveband, voor een illustere kunstzinnige achtergrond. Deze twee concerten hebben een specifieke aanvangstijd, met een ruime inlooptijd van een halfuur. U wordt geplaceerd als huishouden op basis van het aantal personen op uw reservering. Voor het concert en na afloop kunt u een drankje halen aan onze bar.

Het festival wordt corona-proof georganiseerd.

Betaal wat je wil

Je kunt online reserveren, waarbij je op het festival zelf bepaalt hoeveel je betaalt. Jouw ervaring, jouw portemonnee. Laat ons zien hoezeer je de ervaring waardeert, en help ons het festival toegankelijk te houden voor alle kunstliefhebbers!

Om te betalen, kun je simpelweg een Scan-Me code scannen met je telefoon, waarbij je zelf het bedrag kunt bepalen. Deze Scan-Me’s staan bij de in-en uitgang en bij het centrale podium. Lukt het scannen niet, of ben je offline? Dan kun je altijd nog met cash een bijdrage doen.

Wij waarderen jouw support! Dankzij jouw bijdrage help je ons het festival volgend jaar weer organiseren!

Adrianus Kundert
Guus Bok
Cindy Bakker
Eva Krause
Fer & Zol
Milica Jouicevic
MishMash
SifU WU
Sommerhus
Laura Schurink
Levi Silvanie
Luis Xertu
Stefan Gross
Vladimir Radjakov
Wandschappen
Douwe Halbertsma

Organisatie

Het Tropicana Fest wordt georganiseerd door Guus Bok, in samenwerking Stichting Pottage en BlueCity.

Guus Bok is een Rotterdams artiest bekend van het stadslied ‘Rotterdam Leeft In Mij’, de RET reclame, en FoxSportsNL, waar hij 1.5 jaar lang de huisband was.

Stichting Pottage heeft als missie om een ervaring-gedreven platform te creëren, die samenwerking stimuleert voor creatieve kunstenaars die verbeelding gebruiken om iets buitengewoons te maken.

BlueCity is een speeltuin voor circulaire bedrijven, waar met brein, ballen, lef en lol wordt afgekoerst op ’n economie waarin afval niet bestaat.

Corona-proof

Het Tropicana Fest wordt corona-proof georganiseerd. Wij verzoeken het publiek ten alle tijden 1.5 meter afstand te bewaren en thuis te blijven bij verkoudheid of andere corona-achtige klachten.

Het Tropicana Fest faciliteert de volgende maatregelen:

  1. Bij binnenkomst kun je je handen schoonmaken
  2. Het publiek, de organisatie, musici en aanwezige kunstenaars houden ten alle tijden 1.5 meter afstand van elkaar (huishoudens uitgezonderd)
  3. Het publiek reserveert vooraf hun kaartje, zodat de namen en emailadressen bij de organisatie bekend zijn (conform horeca regels)
  4. Er is maximaal 100 man livepubliek, buiten het personeel en de musici / kunstenaars
  5. De koepel wordt opengezet, zodat de lucht circuleert en wordt ververst
  6. Als je verkouden bent blijf je thuis
  7. De organisatie let erop dat deze regels worden nageleefd
  8. Een vrijwillige gift kan het publiek zonder contact geven door vanaf hun plek een code te scannen met de eigen telefoon

Loop plan