EUROVISIE LIED OPEN UP

Guus Bok heeft een lied geschreven voor het Eurovisie Songfestival. Het heet “OPEN UP”, geïnspireerd op het gelijknamige thema van de 65e editie van het liedjesfestival. “Het is een cadeau aan de stad en alle Songfestival fans”, aldus de zanger.

“OPEN UP” is geschreven op de melodie van Guus zijn nummer ‘Rotterdam leeft In Mij’. Guus is fan van Rotterdam én het Songfestival en nodigt met zijn lied alle fans van over de hele wereld uit de stad te leren kennen en zich open te stellen voor het Eurovisie gevoel. Het lied wordt inmiddels omarmd door zowel de Host City Rotterdam als de Eurovisie fans, die het ook al 'The Unofficial Anthem' van het Eurovisie noemen.

“Een onwijs leuk initiatief en een fantastisch cadeau voor de stad en alle fans”, vindt de Rotterdamse Songfestivalorganisatie. “Het is een échte meezinger waar een positief gevoel vanuit gaat en dat mensen samenbrengt. Dat willen we straks een podium geven. In ieder geval digitaal, maar als het even kan ook op een podium in het Stadsprogramma”.

Die verbindende factor is ook te zien in de videoclip van Open Up. Guus heeft hiervoor Eurovisie fans uit alle deelnemende landen die in Rotterdam wonen uitgenodigd om mee te doen met de opnames op de Erasmusbrug. Hiermee laat Guus zien dat Rotterdam een wereldstad is, die alle deelnemende landen met elkaar verbindt. Want dat is toch de kracht van het Eurovisie Songfestival!

ROTTERDAM LEEFT IN MIJ

Tijdens het Rondje Rotterdam zingt Guus Bok natuurlijk zijn eigen Rotterdam-lied: 'Rotterdam Leeft In Mij'! Dit lied werd bij het uitbrengen onder de Rotterdammers-liefhebbers enorm veel gedeeld en is zelfs te horen in de reclame voor de RET, waarin Guus de hoofdrol speelde. Ook werd 'Rotterdam Leeft In Mij' gebruikt als inloopmuziek van het theaterstuk 'De Marathon'. In de prachtige clip wordt de kijker meegenomen door het mooie Rotterdam: zowel de highlights als de plekken die juist de liefhebbers kennen.

RONDJE ROTTERDAM

Theater zit Guus in het bloed. Net als de liefde voor muziek én... Rotterdam! Combineer deze ingrediënten en je krijgt een gezellige 'Rondje Rotterdam Sing-A-Long met Guus Bok'! Een unieke belevenis door de Maasstad. Boek nu je ticket!

Rondje Rotterdam met Guus Bok en Wendy Hoogendijk is een muzikale reis door Rotterdam. Voordat we op reis gaan door de bruisende stad, nemen we de juiste houding aan, halen diep adem, ontspannen de kaken en smeren de stem op “Rotterdamse wijze”! Zing mee met de gezellige en aanstekelijke (Rotterdamse) meezingers, terwijl het mooiste decor van Nederland aan weerszijden voorbij glijdt.

Tussendoor vertellen Guus en Wendy grappige en interessante weetjes over de havenstad die je nog niet wist! Onderweg maken we een tussenstop bij een oer-Rotterdamse locatie voor een hapje en een drankje. Klinkt dat goed? Jatoch? Niettan?

Boek nu je ticket en neem je vrienden, familie en/of collega's vooral mee! *100% lolgarantie*