BOEK GUUS BOK MET LIVEBAND OF SOLO

Guus Bok is een sympathieke rasentertainer die pas écht tot leven komt op het podium. Daar zet hij namelijk een energieke, sfeervolle show neer met Nederlandstalige liedjes. Te gek voor zowel jouw festival, studentenfeest, tentfeest, muziekcafé en/of bedrijfsfeest. Een optreden van artiest Guus Bok bestaat uit eigen liedjes en Nederpop die iedereen direct uit volle borst meezingt. Van Doe Maar tot Guus Meeuwis, één ding is zeker: stilstaan is uitgesloten. Guus Bok is zowel met liveband te boeken als solo (met of zonder vaste DJ). Neem hier contact op met ons.


Geïnteresseerd? Mail of bel ons!

LIVEBAND

Een concert van de Guus Bok Liveband, bekend van TV, bestaat uit eigen liedjes en Nederpop die iedereen uit volle borst meezingt. Zing mee met ‘Zij Weet Het’, dans mee op ‘Smoorverliefd’ van Doe Maar en gooi je armen in de lucht bij ‘100%’. De show is verrassend, sfeervol en dynamisch met veel interactie tussen de band en het publiek. De onlangs vernieuwde show is perfect voor festivals, studentenfeesten, pleinfeesten en tentfeesten. Guus Bok speelde eerder met zijn band op diverse festivals en in de line-up met Rowwen Heze, Nielson, Kensington en Miss Montreal."We hebben dankzij de Guus Bok Liveband een geweldig feest gehad, de dansvloer was continu gevuld met dansende mensen en de reacties waren zeer positief.... omgang met de bandleden was zeer positief en leuk....... Top band!!"

- Gert, dorpsfeest bij Ter Apel

"De interactie van deze topband met het publiek zorgt voor een groot feest in de tent."

- Kees Commandeur, TwoTone

SOLO

Een solo optreden van zanger Guus Bok is vol energie, gezelligheid en meeblèren op Nederlandstalige klassiekers en eigen liedjes. Zing mee met liedjes van Marco Borsato, Guus Meeuwis of André Hazes. Het gevoel samen iets te beleven staat centraal voor Guus en er is dan ook veel interactie met het publiek. Guus Bok trad eerder op tijdens diverse studentenfeesten, evenementen en talloze muziekcafé's."Guus Bok is één brok energie op het podium wat zich uit in een geweldig en energiek optreden."

- Toine Dirks, Twilight Entertainment

"Verrassing van de dag voor mij....leuke vent met dito band en goed gevoel voor humor! Heerlijk!"

- Marleen, Libelle Zomerweek

BOEKINGSBUREAUS

Wij werken samen met gerenommeerde boekingsbureau's. Team Guus Bok neemt na overeenkomst contact met je op om de details van het optreden te bespreken.